Četvrtak, 16 Svibanj 2019 09:12

Predstavljeni EU projekti u Svetom Ivanu Zelini

Održan je okrugli stol s temom EU tema u Zelini povodom obilježavanja Dana otvorenih vrata EU projekata.

Okrugli stol organizirala je Udruga Srce u suradnji s Gradom Sv. Ivanom Zelinom s ciljem predstavljanja projekata u Sv. Ivanu Zelini koji su svojom provedbom doprinijeli razvoju lokalne zajednice.

Sudionici okruglog stola i predstavnici EU projekata bili su Udruga „SRCE“, Grad Sv. Ivan Zelina i Gradsko društvo Crveni križ Sv. Ivan Zelina.

Predstavnici Udruge „SRCE“, predsjednica Đurđa Penava i stručna suradnica Marija Dugac, predstavile su pet EU projekata: „Podrška u zajednici“, „Zajedno jači“, dva projekta „Osobni asistent“ te EU projekt u najavi „Aktiviraj se, razvijaj se“.

Predstavnici Grada Sv. Ivana Zeline, gradonačelnik Hrvoje Koščec i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, stambeno-komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša Anita Findri Ratkajec, predstavili su sljedeće projekte: „Izgradnja reciklažnog dvorišta na području Grada Sv. Ivana Zeline“, „Zelina – Zeleni grad“, „Energetska obnova zgrade gradske uprave Grada Sv. Ivan Zelina na adresi Trg Ante Starčevića 12, 10380 Sveti Ivan Zelina“, „Energetska obnova zgrade Pučkog otvorenog učilišta Sv. Ivan Zelina, na adresi Vatrogasna 3, Sv. Ivan Zelina“ te projekt „WiFi4EU“ - besplatan pristup internetu za građane.

Predstavnica Gradskog društva Crveni križ Sv. Ivan Zelina Marina Pecak predstavila je projekt „Zaželi“.

Najvažniji dio okruglog stola bila je rasprava o izazovima s kojima se provoditelji projekata susreću u pripremanju i provedbi EU projekata te zaključci koji su zajednički doneseni, a koji će poslužiti kao platforma za partnerstva i suradnju za rad u zajednici.

Pročitano 1071 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija