Četvrtak, 13 Lipanj 2019 08:02

Gradu Svetom Ivanu Zelini dodijeljena su sredstva za razvoj komunalnog standarda

U Svetom Ivanu Zelini održana je dodjela Odluka o sufinanciranju projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini za gradove i općine Zagrebačke županije.

U gradskoj vijećnici, u ime Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja savjetnik ministra Alen Grabar uručio je Odluke o sufinanciranju projekata za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019.godini gradonačelniku Hrvoju Košćecu te predstavnicima Općine Bedenica, Općine Dubrava, Grada Ivanić Grada, Općine Kloštar-Ivanić, Općine Orle te Grada Vrbovca.

Ovom odlukom Gradu Sveti Ivan Zelina odobreno je sufinaciranje projekta "Izgradnja parkirališta s komunalnom infrastrukturom na području Grada Svetog Ivana Zeline-1. faza" u iznosu od 391.000,00 kuna, prema prijavi na Javni poziv za sufinanciranje projekata gradova i općina za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda u 2019. godini.

Provedba projekta podrazumijeva izgradnju parkirnih mjesta u sklopu turističko-ugostiteljskog i sportsko rekreacijskog područja Grada Svetog Ivana Zeline.

Pročitano 816 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija