Četvrtak, 20 Veljača 2020 11:18

Održana je radionica za osobe s invaliditetom: „Komunikacijske vještine u timu“

Devet osoba s invaliditetom sudjelovalo je ne radionici pod nazivom „Komunikacijske vještine u timu“ koja je održana u okviru projekta Udruge „Srce“ - „Aktiviraj se, razvijaj se“.

Riječ je o drugom ciklusu radionica, od ukupno osam, u okviru projekta čiji je cilj osnaživanje osoba iz marginaliziranih skupina za tržište rada.

U gradskoj vijećnici radionice je vodio Darko Kobetić, ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, a sudionici su dobili priliku osvijestiti svoja znanja i sposobnosti, učiti o komunikaciji i timskom radu te stečena znanja primijeniti u nekoliko timskih zadataka. Uz to, polaznici su u ovih tjedan dana edukacija dobili savjete kako postupiti u određenim situacijama, kako slijediti te kako dati uputu, kako se nositi s izazovima koji su pred njima te kako iskoristiti svoje sposobnosti. Za sve sudionike osiguran je prijevoz na edukaciju, ručak i osvježenje.


Ovo je peti projekt Udruge Srce sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, kojim se kroz projektne aktivnosti želi doprinijeti jačanju kompetencija, samopouzdanja i samopoštovanja osoba s invaliditetom, kao i osvijestiti potencijalne poslodavce o njihovim kvalitetama i sposobnostima. Polaznici će kroz projektne aktivnosti osnažiti i razviti meke vještine, bit će pravovremeno obaviješteni o otvorenim radnim mjestima te osnaženi za konkuriranje za željeno zaposlenje.

 

Pročitano 1228 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija