Srijeda, 26 Veljača 2020 11:51

Održana je prva supervizija stručnih djelatnika prema projektu "Aktiviraj se, razvijaj se"

U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina  održana je prva supervizija stručnih djelatnika koja se provodi u okviru projekta „Aktiviraj se, razvijaj se“.

Superviziju je vodila Ivana Vlahek Teskera, dipl. soc., a projektom će se provesti ukupno 10 supervizijskih susreta, svaki u trajanju od 6 sati s ciljem razmjene iskustva i poboljšanjem kvalitete pristupa prema osobama s invaliditetom.


Na superviziji su sudjelovali stručni djelatnici iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Grada Svetog Ivana Zeline, Udruge „Srce“ i Krokoteksa koji su imali priliku razmijeniti svoja znanja i iskustva u radu s osobama s invaliditetom, kao i međusobno se povezati i usmjeriti se na zajedničku suradnju.


Iz supervizijskog susreta otvorila su se brojna pitanja, a neka od njih su: „Kako pružiti kvalitetnu podršku osobama s invaliditetom, a da pri tome ne zanemarimo vlastite granice?“ „Kako bismo se mogli međusobno bolje povezati i ostvariti kvalitetniju suradnju?“ Za vrijeme trajanja supervizije osigurana je jedna kraća stanka i ručak.

 

Pročitano 2042 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija