Petak, 28 Veljača 2020 14:28

Diverzijska škola filma u Donjoj Zelini

Od 5. do 8. ožujka u Osnovnoj školi Ksavera Šandora Đalskog u Donjoj Zelini održat će se besplatna filmska radionica namijenjena djeci i mladima.

Riječ je o intenzivnoj radionici izrade dokumentarnog i eksperimentalnog filma u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina i Diversions International Short Film Festivala.

Radionica je namijenjena prije svega osnovnoškolcima, ali i ostalim zainteresiranima koji se žele okušati u izazovu stvaranja filma u četiri dana. Na ovoj intenzivnoj radionici, koja će se održati od 5. do 8. ožujka nekoliko će autora realizirati svoj prvi film. Radionica počinje razradom ideja i filmskih priča, nastavlja se snimanjem te završava montažom i prikazivanjem filmova. Na radionicu su dobrodošli i ostali kreativci koji su željni izraziti se kamerom, bez obzira na prethodno filmsko iskustvo. Uvodno predavanje počinje u četvrtak, 5. ožujka u 15 sati u prostorijama škole Ksavera Šandora Đalskog. Tada se razvijaju ideje i radi se plan snimanja i montaže za vikend. Filmovi se snimaju i montiraju kroz subotu i nedjelju, a završeni filmovi prigodno će se, uz dodjelu diploma, prikazati u nedjelju 8. ožujka poslijepodne u dvorani Kraluš u Svetom Ivanu Zelini. Točan termin projekcije objavit će se naknadno.

Broj mjesta ograničen je na 8 polaznika.

Zainteresirani polaznici mogu popuniti prijavnicu putem ovog linka:
http://bit.ly/32AMWai

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti mailom na:
uciliste@zelina. hr, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili pozivom na broj +385 91 503 9026

Voditelji radionica su filmski autori Michele Bulešić i Toma Zidić.

Radionice vodi Diversions International Short Film Festival, u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina i pod pokroviteljstvom Grada Svetog Ivana Zeline.

 

Pročitano 1196 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija