Srijeda, 30 Lipanj 2021 12:27

Odluka o pokretanju postupka izrade Provedbenog programa Grada Svetog Ivana Zeline za razdoblje 2021. - 2025. godine

 

Sukladno Zakonu o sustavu strateškog planiranja i upravljanja razvojem Republike Hrvatske, Provedbeni program jedinice lokalne samouprave donosi se za vrijeme trajanja mandata izvršnog tijela jedinice lokalne samouprave i vrijedi za taj mandat.

Provedbeni program je kratkoročni akt strateškog planiranja kojim će se definirati posebni ciljevi za provedbu strateških ciljeva za daljnji razvoj Grada Svetog Ivana Zeline u skladu s definiranim ciljevima Nacionalne razvojne strategije RH 2020-2030.

Provedbeni program za novo mandatno razdoblje biti će temelj planiranja lokalnih razvojnih politika i projekata, kao i sredstvo kvalitetne komunikacije ciljeva gradske uprave s građanima, poduzetnicima, ulagačima i posjetiteljima te definirati viziju razvoja Grada, kao i strateške razvojne ciljeve te ključne inicijative i razvojne mjere Grada u tom periodu.

Provođenje postupka izrade obavljati će Radno tijelo imenovano od strane gradonačelnika, a poslove administrativno-tehničke koordinacije izrade Provedbenog programa Upravni odjel za gospodarstvo, stambeno-komunalne djelatnosti i zaštitu okoliša.

Prilog:

1. Odluka o pokretanju postupka izrade Provedbenog programa Grada Svetog Ivana Zeline za razdoblje 2021. - 2025. godine

2. Odluka o imenovanju Radnog tijela za provođenje postupka izrade Provedbenog programa Grada Svetog Ivana Zeline za razdoblje 2021. – 2025. godine

Pročitano 1209 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija