Srijeda, 04 Svibanj 2022 12:55

Projektni dan Dječjeg vrtića Proljeće

 U veselju i dobrom raspoloženju, nizom edukativnih aktivnosti i izložbom dječjeg stvaralaštva Dječji vrtić Proljeće obilježio je svoj projektni dan.

Da je Dječji vrtić Proljeće mjesto radosnog življenja, igre djece i odraslih govori i činjenica je projektni dan održan u veseloj, toploj i radnoj atmosferi koju su kroz sudjelovanje u aktivnostima kreirala djeca, njihovi roditelji, odgojitelji te ostali gosti.

Na projektni dan bile su isplanirane aktivnosti iz raznovrsnog izražavanja i stvaranja, spoznajno-istraživačke aktivnosti, raznovrsne igre, aktivnosti s kretanjem, životno-praktične i radne aktivnosti uz zajednički projekt "Knjiga je moj prijatelj".

Hodnici dječjeg vrtića pretvoreni su u galeriju s postavom izložbe dječjeg stvaralaštva, tako da su posjetitelji uživali u čarobnom svijetu bajki, basni, recitacija, brojalica i priča.


Projektom je bilo uključeno 8 odgojnih skupina iz centralnog objekta i 3 odgojne skupine iz područnog objekta Nespeš.


Osim roditelja, Vrtić su posjetili i pročelnica za društvene djelatnosti Grada Svetog Ivana Zeline Branka Hođa, ravnateljica Srednje škole Dragutina Stražimira Martina Zerec, predsjednica Udruge Srce Đurđa Penava te članovi Udruge Srce.

Svrha projektnog dana je dobiti uvid u odgojno-obrazovni rad vrtića te vidjeti dio dječjeg stvaralaštva koje je nastalo tijekom pedagoške godine.

 

Projektni dan1                                               projektni dan2

Pročitano 949 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija