Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Četvrtak, 22 Srpanj 2010 10:46

Kamp Crvenog križa Sv. Ivan Zelina - Selce 2010

U kampu Crvenog križa Sv. Ivan Zelina u Selcu ljetovalo je 63 djece u dobi od 9 do 12 godina ( 31 djevojčica i 32 dječaka) . Djeca su bila smještena u 11 kućica čiju su urednost sami održavali uz svakodnevnu kontrolu voditelja.

Za djecu u kampu organizirane su brojne dnevne aktivnosti poput likovnih radionica, sportskih i društvenih igara, a navečer zabavni sadržaji koji su obuhvaćali gledanje utakmice, karaoke pod maskama, noć kazališta, modne revije, izbore najorginalnijih frizura i plesnih parova.

Jedna od najvažnijih aktivnosti kampa bila je škola plivanja voditelja prof. Dragutina Bunčića. Nakon inicijalne provjere prvog dana utvrđeno je da je od 63 djece koja ljetuju u kampu 32 neplivača. Do kraja boravka u kampu svakodnevnom vježbom preko igara u plićaku, vježbi disanja i privikavanja na vodu, vježbi orijentacije u vodi, vježbi gledanja u vodi, rad nogu i ruku kraul i prsno te vježbi ronjenja proplivalo je 28 djece.

U nastavku pogledajte nekoliko fotografija, a možete i pročitati cjeli izvještaj sa kampa koji se nalazi u prilogu teksta.

Pročitano 9794 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija