Petak, 14 Travanj 2017 08:43

Poziv na sudjelovanje na 49. Izložbi vina kontinentalne Hrvatske

Poziv za sudjelovanje na 49. Izložbi vina kontinentalne Hrvatske koja će se održati u Svetom Ivanu Zelini, 02. i 03. lipnja 2017. godine

Poštovani vinari,

s posebnim zadovoljstvom upućujemo Vam poziv na 49. Izložbu vina kontinentalne Hrvatske, koja se i ove godine održava u organizaciji Grada Sveti Ivan Zelina, pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i uz supokroviteljstvo Zagrebačke županije. Izložba vina kontinentalne Hrvatske je jedinstvena manifestacija u Hrvatskoj s bogatom tradicijom i velikim interesom izlagača. Svake se godine prijavi značajan broj izlagača, a o važnosti ove izložbe govori i podatak da su stručni ocjenjivački sudovi dosad ocijenili preko deset tisuća uzoraka vina, pristiglih od velikih hrvatskih vinarija te od mali proizvođača. Na prošlogodišnjoj Izložbi vina kontinentalne Hrvatske dodijeljene su 3 Velike zlatne medalje, 88 zlatnih, 141 srebrna, 66 brončanih medalja i 10 priznanja.

Pristigle uzorke će i ove godine ocjenjivati stručno povjerenstvo od 15 degustatora, dobrih poznavatelja vina kontinentalne Hrvatske, pod vodstvom prof.dr.sc. Ane Jeromel. Uz natjecateljski dio, Izložba vina kontinentalne Hrvatske ima i druge sadržaje: degustacije i promocije vina, izložbeni prostor, stručne radionice i susrete, zabavni program, koncerte i drugi zabavni sadržaj za javnost s ciljem jačanja kulture ispijanja vina. Od prošle je godine koncept Izložbe bitno izmijenjen, što možete vidjeti i u brošuri koju Vam šaljem u prilogu.

S veseljem Vas pozivam u Sveti Ivan Zelinu te se nadam da će se i Vaša vina i voćna vina naći na 49. Izložbi vina kontinentalne Hrvatske. U nastavku ćete pronaći i sve dodatne materijale o prijavi i rokovima slanja uzoraka na ocjenjivanje.

Želim vam puno uspjeha i odlične rezultate te se radujem skorašnjem susretu u Svetom Ivanu Zelini!

Predsjednik organizacijskog odbora:
Hrvoje Košćec, gradonačelnik Svetog Ivana Zeline

 

 Osnovne informacije, prijavni obrazac i ponudu za oglašavnje možete preuzeti u prilogu.

 

 

Pročitano 2562 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija