Četvrtak, 20 Rujan 2018 14:03

Javni poziv za davanje na korištenje prostora za manifestaciju "Zelinska kestenijada 2018."

Turistička zajednica grada Sveti Ivan Zelina objavljuje Javni poziv za davanje na korištenje prostora za manifestaciju „ZELINSKA KESTENIJADA 2018.“


TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETI IVAN ZELINA
Trg Ante Starčevića 13
10380 Sveti Ivan Zelina
OIB: 60155307304
IBAN: HR8523600001101472058
UR. BROJ: 39/18
Sv. Ivan Zelina, 18.09.2018.

 

Turistička zajednica Grada Svetog Ivana Zeline, dana 18.09.2018. godine, objavljuje JAVNI POZIV za davanje na korištenje prostora ZA MANIFESTACIJU „ZELINSKA KESTENIJADA 2018.“

 

1. PODACI O ORGANIZATORU

Naziv: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETOG IVANA ZELINE
Adresa: Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sveti Ivan Zelina
OIB: 60155307304
IBAN: HR8523600001101472058

2. OSOBA ILI SLUŽBA ZADUŽENA ZA KONTAKT

Osoba koja je zadužena za pružanje informacija u svezi ovog javnog poziva: Anamarija Šuliček (TZG)
tel: 385 (01) 2061-808, ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

3. PREDMET JAVNOG POZIVA

Predmet javnog poziva čine lokacije koje će se dati na korištenje u svrhu obavljanja prigodne prodaje za vrijeme održavanja manifestacije „Zelinska kestenijada 2018. godine“ koja će se održati 14. listopada 2018.

a) Nude se na korištenje prostori na prostoru održavanja manifestacije u svrhu postavljanja pokretnih naprava/štandova i sl. za prigodnu prodaju za vrijeme održavanja.

Površina: Osnovna površina iznosi 2 m2.

Naknada za korištenje: 100,00 kn za cijelo vrijeme trajanja korištenja za površinu od 2 m2. Svaki dodatni m2 naplaćuje se 50 kn.

Prostori su namijenjeni za prodaju plodina, konditorskih proizvoda, balona, bižuterije, suvenira, prezentaciju proizvoda i usluga tvrtke, prodaju knjiga i sličnog.

Ukupan broj prostora je ograničen.

Korisnici su dužni o svome trošku urediti i opremiti uređajima i inventarom prostor, kao i osigurati nesmetano obavljanje djelatnosti.

Na predmetnim prostorima moguće je obavljati djelatnost u skladu s namjenom utvrđenom u ovom javnom pozivu. Ukoliko zakupac lokaciju koristi suprotno namjeni dozvoljenoj ugovorom o korištenju, koji će se temeljiti na uvjetima iz ovog javnog poziva, ugovor o korištenju će se automatski otkazati bez povrata uplaćenih sredstava.

Korisnici su dužni obavljanje svoje djelatnosti na prostorima iz ovoga javnog poziva uskladiti sa svim relevantnim zakonskim propisima i podzakonskim aktima Republike Hrvatske koji se odnose na istu, te u tu svrhu o svom trošku ishoditi sve eventualne dozvole i odobrenja nadležnih tijela za obavljanje djelatnosti na prostoru koji koriste.

Korisnici su u cijelosti odgovorni trećim osobama, a u slučajevima novčanih potraživanja nastalih zbog nepridržavanja odredaba zakonskih propisa i podzakonskih akata Republike Hrvatske.

Korisnici jamče i isključivo su odgovorni za sigurnost trećih osoba (gosti, zaposlenici, osoblje Organizatora, službene osobe) na prostoru koji koriste.

Naknada u ugovoru o korištenju plaća se jednokratno, najkasnije do dana preuzimanja prostora.

Korisnik je obvezan prilikom preuzimanja prostora predstavniku organizatora predati dokaz o uplaćenoj naknadi za korištenje.

b) Organizator će ustupiti prostor fizičkim i pravnim osobama čija je djelatnost registrirana na području grada Svetog Ivana Zeline, a koje u svom asortimanu imaju proizvode starih zanata i tradicijskih obrta, unikatne tradicionalne rukotvorine, ručne radove i suvenire od prirodnih materijala, domaću i tradicionalnu hranu i piće, vino, pčelarske proizvode, ljekovito bilje i preparate te prirodnu kozmetiku, ekološki uzgojenu zdravu hranu i prehrambene suvenire, kao i druge raznovrsne proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG-ova).

Prodajna mjesta za prethodno navedeno dodjeljuju se bez plaćanja naknade, a za ostali asortiman vrijede uvjeti iz točke a).

Korisnici su dužni prostor sami prigodno dekorirati

4. SADRŽAJ, NAČIN IZRADE I NAČIN DOSTAVE PONUDE

Sastavni dio natječaja je prijavnica koja se mora ispunjena dostaviti organizatoru elektronskim putem, poštom ili osobno u ured.

5. DATUM, VRIJEME I MJESTO DOSTAVE PONUDA I OTVARANJA PONUDA

Adresa na koju se dostavljaju ponude: TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SVETI IVAN ZELINA, Trg Ante Starčevića 13, 10380 Sveti Ivan Zelina

Rok za dostavu ponuda je 12.10.2018. godine.

6. OSTALE ODREDBE

Javni poziv će se objaviti na web stranici TZG Sv. Ivan Zelina i Grada Sv. Ivan Zelina

SVI IZLAGAČI KOJI DOĐU NA PROSTOR MANIFESTACIJE BEZ ODOBRENJA ORGANIZATORA BIT ĆE UKLONJENI.

Prijavnicu za Kestenijadu možete preuzeti ovdje

Pročitano 1731 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija