Srijeda, 31 Siječanj 2024 12:04

Besplatne pripreme za državnu maturu

Za sve maturante s područja grada Svetog Ivana Zeline osigurane su besplatne pripreme za državnu maturu putem aplikacije e-Pripreme za državnu maturu.

Kako bi se maturanti što bolje pripremili za polaganje državne mature, Grad Sveti Ivan Zelina ove je godine svim maturantima, kako onima koji pohađaju srednju školu u Svetom Ivanu Zelini, tako i onima koji pohađaju srednju školu izvan grada Svetog Ivana Zeline, a imaju prebivalište u Svetom Ivanu Zelini, omogućio besplatno korištenje aplikacije e-Pripreme za državnu maturu.

Riječ je o jedinstvenoj aplikaciji u Republici Hrvatskoj koja nudi online pripremu kroz jednostavan i učinkovit pristup učenju, testiranju i samovrednovanju znanja za maksimalno učinkovitu pripremu za državnu maturu. Putem aplikacije maturantima se omogućuje da se u bilo kojem trenutku i na bilo kojem mjestu ili uređaju (računalo, mobitel Android i iOS, tablet) povežu na aplikaciju kojom dobivaju pristup: stvarnim ispitima iz prethodnih godina, svim predmetima i svim razinama (obvezni i izborni), interaktivnim kvizovima s vidljivim rješenjima odmah nakon rješavanja ispita, uspoređivanju rezultata sa ostalim maturantima koji koriste aplikaciju i još brojne mogućnosti u svrhu što bolje pripreme.

Za pristup aplikaciji potrebno je ispuniti OBRAZAC prijave za korištenje ove aplikacije te ga dostaviti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Od 2019. godine zelinskim maturantima dostupne su pripreme za državnu maturu u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta. Pristupom ovoj aplikaciji Grad Sveti Ivan Zelina maturantima želi omogućiti još jedan vid pomoći oko jednog od važniji događaja u njihovom životu, a to je da što bezbolnije i uspješnije prođu kroz zahtjevno razdoblje polaganja državne mature.

 

Pročitano 737 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija