Četvrtak, 28 Ožujak 2024 07:44

Održana 2. sjednica Dječjeg gradskog vijeća

26. ožujka održana je 2.sjednica Dječjeg gradskog vijeća u Gradskoj vijećnici.

Za izgradnju nove suvremene nadstrešnice u Dječjem vrtiću Proljeće osigurano je 29.880,00 eura od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Aristea Tadić, dječja gradonačelnica Grada Svetog Ivana Zeline izabrana je u 3. saziv Nacionalnog foruma Dječjeg vijeća Eurochilda Hrvatske, kojeg čine ukupno 18 vijećnika i forumaša iz Crikvenice, Knina, Opatije, Osijeka, Požege, Pregrade, Tuhelja, Velike Gorice i Sv.Ivana Zeline.

Ponedjeljak, 26 Veljača 2024 09:27

Nacionalni dan ružičastih majica

Dan ružičastih majica, također poznat i kao Dan borbe protiv vršnjačkog zlostavljanja je dan posvećen promociji borbe protiv vršnjačkog zlostavljanja koji se obilježava širom svijeta.

U subotu, 17. veljače dječji vijećnici i Društvo "Naša djeca" Sveti Ivan Zelina održali su radionicu na temu dječje participacije i dječjih prava.

U Dječjem vrtiću Proljeće završeni su radovi na uređenju vanjskog prostora kojima je obuhvaćeno i uređenje dječjih igrališta.

Grad Sveti Ivan Zelina sudjeluje u EU projektu "Europe goes local" namijenjenom mladima kojeg provodi  Agencija za mobilnost i programe EU.

Četvrtak, 15 Veljača 2024 09:16

Besplatne e-pripreme za državnu maturu

Za sve maturante s područja grada Svetog Ivana Zeline osigurane su besplatne pripreme za državnu maturu putem aplikacije e-Pripreme za državnu maturu.

Ponedjeljak, 29 Siječanj 2024 11:44

Projekt Europe goes local

Grad Sveti Ivan Zelina uključen je u najveći europski projekt u području rada s mladima Europe Goes Local - Supporting Youth Work at the Municipal Level sa još 13 hrvatskih gradova, odabranih na temelju kvalitativne procjene iskazanog interesa prijavitelja koji su se javili na otvoreni poziv gradovima Agencije za mobilnost i progame EU.

Ponedjeljak, 29 Siječanj 2024 11:33

Dječje gradsko vijeće

 

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija