Strateški plan za ostvarivanje prava i potreba djece na području Grada Svetog Ivana Zelina za razdoblje od 2024. do 2026.

 

 

naslovnica

 

Ovaj strateški plan izrađen je u sklopu projekta „Grad Sveti Ivan Zelina – prijatelj djece“. Program „Gradovi i općine - prijatelji djece“ provodi Savez društava „Naša djeca“ Hrvatske kontinuirano od 1999. godine.

Cilj projekta  je poboljšanje uvjeta života djece u Gradu Svetom Ivanu Zelini, prilagodba djeci, uvažavanje njihovog mišljenja i potreba, povećanje participacija djece, roditelja i ostalih građana u oblikovanju lokalnih politika za djecu i mlade, ispunjavanje slobodnog vremena djece kvalitetnim i edukativnim aktivnostima, briga za sigurnost i zdravlje djece te pružanje kvalitetnog ranog i predškolskog odgoja te obrazovanja.

 

Odluka o donošenju Strateškog plana za ostvarivanje prava i potreba djece na području Grada Svetog Ivana Zelina za razdoblje od 2024. do 2026.

 

Strateški plan za ostvarivanje prava i potreba djece na području Grada Svetog Ivana Zelina za razdoblje od 2024. do 2026.

 

 

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija