Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Srijeda, 10 Studeni 2010 13:25

Bespovratne potpore Ministarstva turizma

Državni tajnik za turizam Ivo Mujo potpisao je s korisnicima iz Zagrebačke županije ugovore o dodjeli bespovratnih potpora za 55 razvojnih turističkih projekata u vrijednosti od gotovo 1,3 milijuna kuna.

Svečanosti potpisivanja nazočili su župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić i njegov zamjenik Rudolf Vujević te direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ružica Rašperić. Ispred Grada Sv. Ivana Zeline potpisivanju je prisustvovao gradonačelnik Vlado Žigrović.

Potpore su raspodijeljene temeljem programa „Zelena brazda", „Baština u turizmu", „Izvorni suvenir", „Manifestacije u turizmu", „Turizam bez zapreka", „Program unapređenja kvalitete ugostiteljske industrije" i „Promocija zanimanja".

Ministarstvo turizma u 2010. godini objavilo je 11 javnih poziva za dodjelu bespovratnih financijskih potpora s ciljem podupiranja raznolikih razvojnih turističkih projekata koji promiču i unapređuju kvalitetu hrvatske turističke ponude. Inače, od 2008. do 2010. godine Ministarstvo turizma je za razvojne turističke projekte u Zagrebačkoj županiji izdvojilo više od 3 milijuna kuna.

Pročitano 1701 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija