Četvrtak, 25 Srpanj 2019 11:08

Grad Sveti Ivan Zelina osigurao 1.098.031,73 kuna potpora od Zagrebačke županije

Gradonačelnik Hrvoje Košćec je u srpnju 2019. godine potpisao u ime Grada Svetog Ivana Zeline ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava za realizaciju projekata u gospodarstvu, poljoprivredi, prometu i komunalnoj infrastrukturi, te projekata financiranih EU fondovima u 2019. godini.


Zagrebačka županija je Gradu Svetom Ivanu Zelini dodijelila ukupni iznos od 1.098.031,73 kuna, a kojim se sufinancira provedba sljedećih projekata:
 „Kante za miješani otpad“;
 „Energetska obnova zgrade gradske uprave“, sufinanciranje vlastitog udjela EU projekta;
  „Izgradnja rukometnog i odbojkaškog igrališta na pijesku u sklopu turističko-ugostiteljskog i sportsko-rekreacijskog područja Grada Svetog Ivana Zeline“;
 „Obnova sportskog poda u Sportskoj dvorani u Svetom Ivanu Zelini“; te
 „Rekonstrukcija nerazvrstanih cesta na području Grada“.
Zagrebačka županija ukupno je općinama i gradovima dodijelila 20,7 milijuna kuna za realizaciju projekata u gospodarstvu, poljoprivredi, prometu i komunalnoj infrastrukturi, te projekata financiranih EU fondovima.
Od spomenutog iznosa za projekte prometa i komunalne infrastrukture dodijeljeno je 9 milijuna kuna, dok je za gospodarstvo, odnosno razvoj poduzetničkih zona, turističku infrastrukturu i energetsku učinkovitost dodijeljeno 5 milijuna kuna. Za projekte u poljoprivredi, takozvane mjere ruralnog razvoja dodijeljeno je 2,4 milijuna kuna, a za projekte financirane EU sredstvima odnosno za njihovu tehničku pomoć, projektnu dokumentaciju, WiFi točke i samu provedbu dodijeljeno je 4,3 milijuna kuna.

 

 

Pročitano 961 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija