Ponedjeljak, 30 Rujan 2019 10:50

Kazališna hit predstava: Ja, tata!

Monodrama „Ja, tata!“, u izvedbi višestruko nagrađivanog glumca Rakana Rushaidata gostovati će u dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta, u četvrtak, 03. listopada 2019. godine s početkom u 19,00 sati.

”Ja, tata” urnebesna je i dirljiva ispovijed čovjeka bačenog u avanturu donošenja novog života na svijet. Kada ga jednog zimskog dana žena, mašući mu testom za trudnoću ispred nosa, upita: 'Dragi, koje je boje trudnoća?', njegov savršeno uređeni život okreće se naglavačke. Ako ne znate: 'Što to danas znači biti tata?' i 'Zašto uopće imamo djecu?', ako niste sigurni 'Kakav porod želite?' ili 'Kako izgleda nijemi vrući seks nakon poroda?', 'Ja, tata!' dat će vam odgovore na sva ta i mnoga druga pitanja.

"Ja tata" islandski je kazališni hit preveden na više od dvadeset jezika i postavljen na stotinama pozornica diljem svijeta. Životnim prikazom intimnih razmišljanja jednog prosječnog muškarca o osjećajima koje proživljava u trenutku donošenja novog života na svijet, publiku se uz pomoć samo jednog glumca i mnoštva imitacija baca u ekstazu smijeha.

 

Cijena ulaznice: 50,00 kuna

Prodajna mjesta:
https://www.ulaznice.hr/web/event/88/107
Papirnica MTD Papirus, Bocakova ulica 3, Sv. Ivan Zelina
blagajna kina (sat vremena prije početka)

Pročitano 285 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina