Srijeda, 29 Travanj 2020 14:22

Obavijest o mogućnosti priključenja na vodoopskrbnu mrežu-vodoopskrbno područje Sveti Ivan Zelina

Mogućnost dobivanja vodoopskrbnog priključka bez plaćanja novčane naknade na vodoopskrbnoj mreži koja će biti izgrađena kao i na već postojećoj vodoopskrbnoj mreži.

U tijeku je Izgradnja i rekonstrukcija vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata (pre/crpne stanice, hidrostanice, priključci) na vodoopskrbnom području Sveti Ivan Zelina u sklopu Projekta „Regionalnivodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“ sufinanciranog iz Kohezijskog fonda EU „Operativni program konkurentnost i kohezija 2014 – 2020“.

Priključak je za nove korisnike besplatan i u potpunosti sufinanciran preko projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“ (isti uključuje izradu kućnog priključka na cjevovodima u granicama zahvata Projekta i to od vodovodne instalacije do vodomjernog okna
uključivši i vodomjerna okna).

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je podnijeti Zahtjev za priključenje na javnu vodoopskrbu kod javnog isporučitelja vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. na adresi:

Poslovna jedinica Sveti Ivan Zelina
Katarine Krizmanić 1,
10380 Sveti Ivan Zelina

Telefon: 01/2040-757

Pročitano 9884 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija