Petak, 10 Srpanj 2020 11:55

3. faza radova na kružnom toku

U ponedjeljak, 13.07. započinje 3. faza radova na kružnom toku.

Privremeno će se za promet zatvoriti dio Bocakove ulice između DC3 i Gundulićeve ulice. Za potrebe interventnih vozila vatrogasaca i hitne pomoći biti će osiguran koridor kroz gradilište.

Tijekom 2. faze izvođeni su radovi na sjevernoj prometnoj traci kolnika DC3. U cijelosti je izvedena oborinska i fekalna kanalizacija, napravljena rekonstrukcija vodovodne i plinske mreže.

U FAZI 3 predviđeni su radovi
- na dijelu sjeverne prometne trake kolnika DC 3
- na dijelu parkirališta na Trgu Ante Starčevića

S obzirom na značaj ceste u prometnoj mreži, za cijelo vrijeme radova osigurati će se nesmetano prometovanje vozila. U slučaju nastanka gužvi vršiti će se ručna regulacija prometa.

Pješački promet u zoni radova
Na sjevernom dijelu zone radova predviđeno je izvođenje privremenog pješačkog prijelaza. U dijelu prometne mreže u neposrednoj blizini zone radova nalazi se veći broj javnih i ostalih objekata koji generiraju izrazito jak pješački promet. S ciljem osiguranja nesmetanog odvijanja radova na gradilištu kao i osiguravanja sigurnosti pješačkog i ostalog nemotoriziranog prometa projektom su predviđena dva pješačka koridora položena obodno uz Trg Ante Starčevića kojima je omogućen pristup iz Bocakove ulice u Zagrebačku ulicu i Ulicu braće Radić.

Javni gradski i međugradski promet
Projektom je predviđeno izmještanje autobusnog stajališta sa sjeverne strane (smjer Zagreb) prema jugu.

Privremeni semaforski uređaj
Projektnim rješenjem predviđeno je naizmjenično propuštanje vozila regulirano privremenim semaforskim uređajem. Projektom je predviđeno postavljanje privremenog semaforskog uređaja s dvije signalne grupe.

Shematski prikaz privremene regulacije prikazan je na slici.

 

3. faza radova

Pročitano 2418 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija