Utorak, 03 Studeni 2020 08:24

Do volontera ili organizatora volontiranja preko aplikacije LVC Zelina

Aplikacija LVC Zelina na jednom mjestu nudi najvažnije informacije za volontere i organizatore volontiranja na području grada Svetog Ivana Zeline.

Aplikacija je besplatna  i jednostavna za korištenje uz brz pristup i mogućnost primanja push obavijesti bez potrebe za stalnim osvježavanjem. Potrebno ju je samo instalirati na Android ili iOS uređaj i registrirati se u nekoliko jednostavnih koraka.

LVC Zelina je aplikacija koja pruža široku bazu podataka volontera i volonterskih aktivnosti, a omogućava i brzi pristup sustavu s mobilnih uređaja. Aplikacija je namijenjena korisnicima kako bi bili "uvijek dostupni i obaviješteni" o aktualnim volonterskim aktivnostima i akcijama na području grada Svetog Ivana Zeline.

Korisnici aplikacije mogu biti volonteri i organizatori volontiranja.

Ako se korisnik u sustav prijavljuje kao volonter imat će mogućnost pregleda svih volonterskih aktivnosti, mogućnost prijave i sudjelovanja u volonterskim akcijama i aktivnostima, kao i pregled svih volonterskih akcija u kojima je sudjelovao uz pregled broja ostvarenih volonterskih sati.

Ako se korisnik u sustav prijavljuje kao organizator volontiranja imat će mogućnost prijave volonterskih aktivnosti ili akcija koje planira provoditi, slati obavijesti i oglase volonterima te evidentirati izvješća o obavljenim uslugama ili aktivnostima.

Više informacija o aplikaciji potražite na: https://lvc.zelina.hr/

Izrada aplikacije financirana je sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu projekta „Volontirajmo zajedno“.

Pročitano 1027 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija