Ponedjeljak, 15 Veljača 2021 10:26

Izbor najboljeg hrvatskog mladog poljoprivrednika/poljoprivrednice

Otvoren je natječaj za izbor najboljeg hrvatskog mladog  poljoprivrednika / poljoprivrednice.

Na natječaj, koji je otvoren do 4. ožujka 2021. godine, mogu se prijaviti državljani Republike Hrvatske, koji su nositelji OPG-a ili obrta za poljoprivredu, imaju do 40 godina i korisnici su mjera Programa sa svojim projektima koji se financiraju iz Programa, a koji su završeni ili su u provedbi.

Cilj natječaja je promicati pozitivnu sliku mladih poljoprivrednika te identificirati djelatnosti koje karakteriziraju inovacija, održivost i tržišna orijentiranost, a sve kako bi mladi ostali živjeti na selu te kako bi ruralni prostor opstao.

Za tri najbolja mlada poljoprivrednika Zagrebačka banka će osigurati novčanu nagradu u ukupnom iznosu od 50.000,00 kuna, Konzum će dobitnicima osigurti plasman njihovih proizvoda na svojim prodajnim mjestima.

Najbolji mladi poloprivrednik ili poljoprivrednica iz Hrvatske sudjelovat će na Europskom kongresu najboljih mladih poljoprvrednika i ući u utrku za europskog mladog poljoprivrednika.

 Izbor organiziraju Ministarstvo poljoprivrede RH, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu i ambasadorica projekta za Hrvatsku iz redova Europske pučke stranke (EPP) Sunčana Glavak i Jutarnji list.

Pravila nagradnog natječaja.

Prijavnica za natječaj mladi poljoprivrednik/ca

Pročitano 943 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija