Petak, 19 Veljača 2021 10:53

Grad Sv. I. Zelina partner je na novom projektu „Od 15 do 115"

Pokrenut je novi projekt „Od 15 do 115 – program socijalnog uključivanja mladih i osoba starijih od 54 godine na području Grada Sveti Ivan Zelina“.

Nositelj projekta je Pučko otvoreno učilište, a njegova vrijednost iznosi 2.885.076,90 kuna.

Sredstva za ovaj projekat osigurana su iz Europskog socijalnog fonda (85%) i Državnog proračuna republike Hrvatske (15%).

Grad Sveti Ivan Zelina i Udruga Srce sudjeluju u projektu  kao projektni partneri.

U projektu„ Od 15 do 115“ sudjelovat će čak 130 osoba, mladih i starijih, slabijeg imovinskog stanja, osoba s invaliditetom, osoba s ruralnog područja i dugotrajno nezaposlenih osoba kojima će se omogućiti socijalno uključivanje u lokalnu zajednicu.

U svrhu provođenja programa kupit će se kombi vozilo za prijevoz osoba s invaliditetom i ciljane skupine, oprema za prilagodbu aktivnosti za osobe s invaliditetom i adaptirati prilagođeni wc, informatička i druga tehnička oprema…

Ovaj projekt je prvi takve vrste (financiran sredstvima EU) na koje je Pučko otvoreno učilište apliciralo te nas stoga prepoznavanje kvalitete predloženih programa i posljedično uspješnost prijave drži u nadi da će sredstva dodijeljena nam doprinijeti poboljšanju kvalitete života u našem Gradu i pripadajućih ruralnih naselja.

Više informacija možete saznati na: www.pou-zelina.hr

Pročitano 1419 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija