Nedjelja, 13 Lipanj 2010 19:22

Natječaj za ocjenu uređenosti prostora

U okviru ekološko-edukativne akcije „Volim Hrvatsku – Zeleni cvijet“, koja je dio Programa rada Hrvatske turističke zajednice, raspisuje se natječaj za ocjenu uređenosti prostora.


Ocjenjuje se uređenost prostora pojedinačnih objekata i njihovog okoliša te središta naselja na području grada Svetog Ivana Zeline u slijedećim kategorijama:

  1. najbolje uređeni balkon privatne kuće
  2. najbolje uređena okućnica privatne kuće
  3. najbolje uređeni poslovni prostor
  4. najbolje uređeno turističko seosko obiteljsko gospodarstvo (objekti seoskog turizma, objekti na vinskoj cesti – podrumi, kušaonice vina i sl.)
  5. najbolje uređeno središte mjesta (naselja)

 

Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani vlasnici objekata odnosno privatnih prostora te predstavnici mjesnog odbora naselja, u gore utvrđenim kategorijama, i to ispunjavanjem prijavnice (dostupna u Muzeju Sveti Ivan Zelina).

Sve prijave razmotrit će Povjerenstvo od tri člana, koje će provesti ocjenjivanje. U svakoj kategoriji dodjeljuju se po tri nagrade, a svi sudionici dobit će priznanje kao zahvalu za sudjelovanje u akciji.

Natječaj je otvoren od dana objave do 20. 06. 2010. god., a ocjenjivanje će se provesti od 21. do 24.  lipnja.

Javno proglašenje nagrađenih za svaku kategoriju i dodjela nagrada održati će se u sklopu manifestacije Svetoivanjski dani, koja će se održati od 23. do 27. 06. 2010. god.

Prijave se šalju na adresu: Turistička zajednica grada Sv. Ivana Zeline, Trg Ante Starčevića 13, Sveti Ivan Zelina, ili predaju osobno na navedenoj adresi (ured Muzeja). Sve dodatne informacije mogu se dobiti u uredu Muzeja i na tel. 2061-544, radnim danom od 8 do 14 sati.

 

Pročitano 4610 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina