Srijeda, 28 Studeni 2018 08:55

Tradicionalna priredba Udruge "Srce"

Tradicionalna priredba Udruge "Srce" održat će se 7. prosinca 2018. godine u Dvorani "Kraluš" Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina s početkom u 18:30 sati.

Kako bi priredba bila što bolja, članovi Kluba Srce u četvrtak 22. studenog zasukali su rukave i izrađivali potrebne rekvizite.

Lokalni volonterski centar Sveti Ivan Zelina potaknuo je odličnu volontersku akciju te se radionici priključilo 14 volonterki. Volonterke su svojim trudom i maštovitim idejama pomogle da se rekviziti izrade u rekordnom vremenu uz puno zabave i smijeha. Izrađivale su se tu poklon kutijice, hrana za mačke, snjegović, nekoliko natpisa, bojala su se srčeka i sl.  Vrijedne volonterke članovi su počastili palačinkama, kolačima, kavicom, ali i vedrim duhom i toplim srcem.

Volonterke iz Srednje škole Dragutina Stražimira posebno su uljepšalje radionicu poklonom koji su izradili njihove kolege iz škole sa smjera stolarstva.

"Od srca smo zahvalni volonterkama koje su sudjelovale na radionici, svojim trudom učinit ćete našu završnu priredbu ljepšom i bogatijom. Veselimo se budućim radionicama i druženjima!" - poručuju iz Srca.

Pročitano 944 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija