Srijeda, 16 Rujan 2020 09:54

Održana radionica "Komunikacija i odnos s kupcima/klijentima"

Održana je radionica za osobe s invaliditetom „Komunikacija i odnos s kupcima/klijentima“ koja se provodi u okviru projekta udruge „Srce“ - „Aktiviraj se, razvijaj se“ sufinanciranog sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Radionicu je vodio Darko Kobetić, ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, a polaznici su kroz praktični rad usvojili nova znanja i vještine vezane uz komunikaciju te odnos s kupcima i klijetima.

Radionica za osobe s invaliditetom „Komunikacija i odnos s kupcima/klijentima“ održana je od 7. do 15. rujna 2020. godine u gradskoj vijećnici u Svetom Ivanu Zelini. Riječ je o petom ciklusu radionica, od ukupno osam, u okviru projekta čiji je cilj osnaživanje osoba iz marginaliziranih skupina za tržište rada. Radionicu je vodio Darko Kobetić, ravnatelj Centra znanja PROFECTUS, a sudionici su dobili priliku usvojiti nova znanja i vještine iz područja komunikacije te odnosa s kupcima i klijentima. Uz to, stečena znanja primijenili su u nekoliko timskih i samostalnih zadataka koristeći se računalom. Za sve sudionike osiguran je prijevoz na radionicu, ručak i osvježenje.

Ovo je peti projekt udruge „Srce“ sufinanciran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda, kojim se kroz projektne aktivnosti želi doprinijeti jačanju kompetencija, samopouzdanja i samopoštovanja osoba s invaliditetom, kao i osvijestiti potencijalne poslodavce o njihovim kvalitetama i sposobnostima. Polaznici će kroz projektne aktivnosti osnažiti i razviti meke vještine, bit će pravovremeno obaviješteni o otvorenim radnim mjestima te osnaženi za konkuriranje za željeno zaposlenje.

Projekt „Aktiviraj se, razvijaj se“ bavi se povećanjem mogućnosti zapošljavanja osoba s invaliditetom, jačanjem njihovih kompetencija te povećanjem konkurentnosti na tržištu rada. Također, bavi se jačanjem kapaciteta stručnjaka koji svakodnevno neposredno rade s osobama s invaliditetom na povećanju njihove zapošljivosti i socijalne uključenosti.

Ulaganjem EU sredstava u projekt "Aktiviraj se, razvijaj se" osnažit će se osobe s invaliditetom i stručnjaci koji rade s marginaliziranim skupinama iz Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina, Centra za socijalnu skrb Dugo Selo, Grada Svetog Ivana Zeline, udruge „Srce“ i Krokoteksa s ciljem povećanja zapošljivosti i konkurentnosti na otvorenom tržištu rada te socijalnoj uključenosti.

Pročitano 1216 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija