Subota, 30 Travanj 2022 08:28

Lucija Nizek i Alen Nokaj najuspješniji sportaši grada Svetog Ivana Zeline u 2021. godini

Održano je svečano proglašenje najuspješnijih sportaša grada Svetog Ivana Zeline u 2021. godini.

Alen Nokaj iz Savate kluba Čigra i Lucija Nizek iz Hokey kluba Zelina proglašeni su najboljim sportašima grada Svetog Ivana Zeline u 2021. godini.

U kategoriji nagrade za najbolju žensku ekipu, nagrađene su rukometašice Rukometnog kluba Zelina dok su za najbolju mušku momčad nagrađeni hokejaši Hokey kluba Zelina.

Nagrada za mladu sportsku nadu otišla je u ruke Borne Kos iz Savate kluba Čigra i Magdalene Buzjak iz Hokey kluba Zelina.

Nogometnom klubu Zelina dodijeljena je nagrada za zaslužni sportski kolektiv, a Mariji Kralj za zaslužnog sportskog djelatnika.

Nakon čestike najuspješnijima, predsjednica Zajednice sportskih udruga Grada Svetog Ivana Zeline Željka Jarec Bukal naglasila je da je Zajednica sportskih udruga Grada Svetog Ivana Zeline ponosna što okuplja tako predane, vrijedne i talentirane ljude koje je izgradio sport, koji znaju da se do rezultata može doći jedino radom i trudom, a takvi ljudi sposobni su graditi bolje društvo i ponos su svoje zajednice. Zahvalila je Zajednici sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije i Gradu Svetom Ivanu Zelini na podršci i velikom interesu koji pokazuju za rad Zajednice.

Svečanost je održana u dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Svetog Ivana Zeline.

Program su svojim nastupom uveličali Plesni klub Arka i Cheerleading i Plesni klub Lana.

Pročitano 1455 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija