Ponedjeljak, 13 Veljača 2023 13:29

Obavijest o roku za podnošenje zahtjeva za besplatan priključak na vodoopskrbnu mrežu

Definiran je krajnji rok za podnošenje zahtjeva za besplatno priključenje na javnu vodoopskrbnu mrežu.

U tijeku je Izgradnja i rekonstrukcija vodoopskrbnih cjevovoda i pripadnih objekata (pre/crpne stanice,hidrostanice, priključci) na vodoopskrbnom području Sveti Ivan Zelina u sklopu Projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“ sufinanciranog iz Kohezijskog fonda EU „Operativni program konkurentnost i kohezija 2014 – 2020“.

Priključak je za nove korisnike besplatan i u potpunosti sufinanciran preko projekta „Regionalni vodoopskrbni sustav Zagrebačke županije – Zagreb istok“. Isti uključuje izradu kućnog priključka na cjevovodima u granicama zahvata Projekta i to od vodovodne instalacije do vodomjernog okna uključivši i vodomjerna okna.

Rok za podnošenje zahtjeva za priključenje na javnu vodoopskrbu je 01.04.2023. Svi zahtjevi za priključenje koji budu zaprimljeni nakon navedenog datuma neće biti izvedeni u sklopu navedenog projekta.

Za realizaciju besplatnog priključka potrebno je podnijeti Zahtjev za priključenje na javnu vodoopskrbu kod javnog isporučitelja vodnih usluga Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o. na adresi:
Poslovna jedinica Sveti Ivan Zelina,
Telefon. 01/2040-757,
Katarine Krizmanić 1,
10380 Sveti Ivan Zelina.

Obavijest u cijelosti mežete preuzeti u nastavku:
OBAVIJEST

Pročitano 3261 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija