Utorak, 28 Ožujak 2023 11:31

Posjet skloništu za životinje Cerje Pokupsko

Predstavnici Grada i ove godine posjetili su sklonište za životinje u Cerju Pokupskom. Od veljače 2018. godine do danas sklonište je zbrinulo 281 psa s područja grada Svetog Ivana Zeline. 107 pasa, uredno čipiranih, ovisno o starosti i kastriranih, udomljeno je uz gradsku subvenciju.

Trenutno se u skloništu nalazi 69 pasa sa područja grada, uredno smještenih, u prekrasnom okruženju prirode, na prostranoj padini sa svim uvjetima koji su potrebni životinji za normalan boravak.
Osim skloništa, posjećeno je i nekoliko udomitelja pasa. Prostor i uvjeti u kojima žive udomljeni psi su više nego savršeni, ljubazni udomitelji, pitome i zadovoljne životinje dokaz su da se gradska subvencija našla u dobrim rukama.

Bez obzira na savršene uvjete boravka pasa u skloništu, na predanosti i odgovornosti vlasnika, kao i svih djelatnika kojima se ovim putem zahvaljujemo na velikoj brizi, ipak se nadamo da će se naći još udomitelja koji će otvoriti svoja vrata i pronaći jedan topli kutak za neku od ovih napuštenih životinja.

Pročitano 559 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija