Četvrtak, 19 Listopad 2023 12:18

Potpisan je ugovor o izgradnji prometnice i platoa kod crkve u Kominu

Uskoro kreću radovi na izgradnji prometnice i platoa za manifestacije kod crkve Sveta Tri Kralja u Kominu vrijedni 194.933,13 eura.

Izvođač radova je tvrtka ZAGORJE GRADNJA d.o.o. iz Zagreba čija je ponuda za izvođenje radova bila najpovoljnija nakon provedenog postupka javne nabave.

Sredstva u iznosu od 22.700,00 eura osigurana su od strane Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine kroz Program poticanja razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanja komunalnog standarda u 2023. godini.

Kroz Program sufinanciranja izgradnje i održavanja objekata i uređaja komunalne infrastrukture u JLS za 2023. godinu od strane Zagrebačke županije osigurana su sredstva u iznosu od 38.000,00 eura.

Izgradnja nove prometnice osigurat će kvalitetnije prometovanje tom dionicom te lakši pristup objektima i površinama koji se nalaze uz istu.

Novi plato kod crkve Sveta Tri Kralja u Kominu koja je jedna od naljepših primjeraka sakralne, ujedno i kulturne baštine kontinentalne Hrvatske, omogućit će održavanje raznih kulturnih i ostalih manifestacija.

Pročitano 1475 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija