Srijeda, 19 Lipanj 2024 11:54

Dobivena je građevinska dozvola za izgradnju novog dječjeg vrtića

Odrađen je još jedan važan korak kojim smo sve bliže realizaciji izuzetno važnog projekta za naš grad, projekta "Izgradnja novog dječjeg vrtića u gradu Sveti Ivan Zelina".

Nakon što je izrađen glavni projekt za novi dječji vrtić, sada je dobivena i građevinska dozvola. Sljedeći korak je provođenje postupka javne nabave za izvođenje gradnje i opremanje dječjeg vrtića.

Novi dječji vrtić bit će izgrađen u naselju Donja Zelina kao područni vrtić u sastavu Dječjeg vrtića Proljeće. Kroz izgradnju i opremanje ove nove građevine za provedbu predškolskog odgoja i obrazovanja, osigurat će se infrastrukturni i materijalni kapaciteti za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za svu djecu vrtićke dobi u gradu Svetom Ivanu Zelini. Novi dječji vrtić povećat će postojeće kapacitete za 196 mjesta i to kroz izgradnju dodatnih 11 dnevnih boravaka: 8 vrtićkih i 3 jasličke skupine sa svim pripadajućim prostorijama, kuhinjom i otvorenim prostorom.

Za izgradnju novog dječjeg vrtića sredstva u iznosu od 1.997.212,82 eura osigurana su iz Mehanizma za oporavak i otpornost Europske unije.

 

 

 

 HR_Financira_Europska_unija_POS.png

Pročitano 276 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija