Utorak, 02 Srpanj 2024 12:53

Naselja Donja Zelina i Goričica dobivaju nogostup

Uskoro započinju radovi na izgradnji nogostupa na relaciji Donja Zelina - Goričica.

Ugovor o izvođenju radova potpisan je s tvrtkom ZAGORJE GRADNJA d.o.o. Potpisu ugovora prethodio je postupak javne nabave, a ponuda tvrtke ZAGORJE GRADNJA d.o.o. odabrana je kao ekonomski najpovoljnija. Vrijednost radova iznosi 2.515.428,51 €.

Zahvat obuhvaća izgradnju nogostupa uz državnu cestu DC 3 dužine 3 kilometra, a odnosi se na dionicu koja kreće od skretanja za Ulicu Vjekoslava Tkalca u Donjoj Zelini do naselja Goričica, točnije do skretanja za Blaškovec.

Ugovoreni radovi nastavak su projekta izgradnje nogostupa uz državnu cestu DC3 od Goričice do Komina. Trenutno su u tijeku radovi na izgradnji dionice nogostupa u naseljima Črečan, Pretoki i Hrastje ukupne duljine 2 kilometra, dok su u protekle dvije godine završene dvije kraće dionice nogostupa, dionica Komin od raskrižja prema autocesti do dućana u centru te dionica Blaškovec od državne ceste do župne crkve u Blaškovcu. Ovo još jedan u nizu važnih infrastrukturnih projekta koji će uvelike doprinijeti sigurnosti pješaka u prometu.

 

nogostupDZGORIČICA

Pročitano 359 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija