Petak, 09 Kolovoz 2024 15:22

Dječji vrtić Proljeće ima novu modernu nadstrešnicu

U Dječjem vrtiću Proljeće, održana je mala svečanost otvorenja nove suvremene nadstrešnice kojom je osiguran dodatni adekvatan prostor za igru na otvorenome.

„Kao ravnateljica jako se veselim novoj pergoli jer istom je osiguran kvalitetniji boravak na zraku za naše najmlađe. Novom pergolom stvorili smo ugodno mjesto za boravak djece u svim vremenskim uvjetima, što je izuzetno važno jer znamo koliko je boravak na zraku važan za djecu i pomaže u ostvarivanju ciljeva osobne i tjelesne dobrobiti. Novoj pergoli vesele se i odgojiteljice i djece jer su već sada osjetili blagodat hlada u ovim ljetnim danima. Ovaj dio igrališta dobio je novu funkcionalnu mogućnost strukturiranja novim igrovnim centrima koji će pratiti interese djece. Ovom prilikom želim zahvaliti našem osnivaču Gradu Svetom Ivanu Zelini na novoj pergoli i brizi o materijalnim uvjetima u kojima odrastaju naši najmlađi sugrađani“, izjavila je ravnateljica Grozdana Hunjek.

Za izgradnji nadstrešnice sredstva za sufinanciranje u iznosu od 29.880,00 eura osigurana su od strane Ministarstva demografije i useljeništva (Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade) prijavom na Javni poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2024. godini.

Ovim projektom zamijenila se postojeća nadstrešnica sastavljena od drvenih greda novom fiksnom nadstrešnicom od aluminija u obliku bioklimatske pergole s dobrom zaštitom od vjetra i sunca. Time će se omogućiti provođenje više vremena djece vani i u periodima lošijih vremenskih uvjeta, a njihov boravak u vrtiću bit će kvalitetniji i sigurniji.

Radove ugradnje izvodila je tvrtka TT Gradnja d.o.o. iz Slavonskog Broda čija je ponuda izabrana kao ekonomski najpovoljnija na temelju provedenog otvorenog postupka javne nabave.

 

mdu logo

 

"Ovaj projekt provodi se uz financiranje Ministarstva demografije i useljeništva."

Pročitano 795 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija