Ponedjeljak, 09 Rujan 2024 12:26

OBAVIJEST - početak radionica/treninga za djecu

Prva dramska radionica održat će se u srijedu 11. rujna 2024. u POU Sveti Ivan Zelina, a prvi trening Male škole sporta u petak,  13. rujna 2024. 

Prva dramska radionica održat će se u srijedu 11. rujna 2024. u POU Sveti Ivan Zelina za učenike predškole i prvog razreda osnovne škole s početkom u 17:00 sati, te za ostale učenike  s početkom u 18:30.

Prvi trening Male škole sporta  održati će se u petak,  13. rujna 2024.  u 17:00 sati za svu prijavljenu djecu. U slučaju lošeg vremena, trening će se održati u prostoru Društva športske rekreacije Fit Forma - Vatrogasna ulica 2, Sveti Ivan Zelina.

Na prvu radionicu/trening djeca mogu doći u pratnji roditelja radi daljnjeg dogovora sa provoditeljima aktivnosti.

 

Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 školska sata pod vodstvom stručnih voditelja i asistenata. Dramska radionica koju će provoditi Umjetnička organizacija Kazališna družina "Smješko", održavat će se u Pučkom otvorenom učilištu dok će se Mala škola sporta održavati na prostoru ŠRC-a Sveti Ivan Zelina pod stručnim vodstvom Društva športske rekreacije Fit Forma.

 

Tijekom cijelog rujna dodatne prijave mogu se izvršiti putem obrasca PRIJAVA ZA SUDJELOVANJE DJETETA U DRAMSKIM RADIONICAMA/MALOJ ŠKOLI SPORTA . Popunjeni obrazac potrebno je dostaviti na e mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

 

mss dramska 1080x1080px

 

mdu logo

 

"Ovaj projekt provodi se uz financiranje Ministarstva demografije i useljeništva."

Pročitano 178 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija