Četvrtak, 19 Rujan 2024 14:56

Zelinske komunalije nabavile novi traktor

Zelinske komunalije d.o.o. predstavile su novonabavljeni traktor s opremom i priključcima

Riječ je traktoru marke John Deere 6120M nazivne snage 120 konjskih snaga, s prednjim kardanskim vratilom i prednjom hidraulikom.Uz traktor nabavljeni su i sljedeći priključci: kranska kosilica SPECTRA 6000 proizvođača RASCO, prednji malčer marke SEPPI, tip SMO-rec-c-f 250, škare za rezanje granja, traktorski rotacijski posipač TRP 1.5 M proizvođača RASCO, snježni plug VERTUS 3.0 proizvođača RASCO.

Ukupna vrijednost ove nabave iznosi 206.517,00 EUR-a bez PDV-a. Nabava je u potpunosti financirana kreditom HBOR-a.

„Ovo je druga velika nabava vozila Zelinskih komunalija u ovoj godini. Nakon što smo u kolovozu nabavili novi kamion marke Mercedes-Benz-Arocs 2223 s trostranim kiperom i opremom za zimsku službu vrijedan 189.750,00 € sada je stigla i isporuka novog traktora s opremom i priključcima za košnju i zimsku službu. U ovoj godini još očekujemo isporuku kamiona za sakupljanje otpada. Ukupna vrijednost ovih nabava iznosi nešto više od 630 000,00 EUR-a“, izjavio je direktor Zelinskih komunalija d.o.o. Vjeran Antolković.

Nabava ovog traktora od velike je važnosti za održavanje cesta, odnosno za košnju bankina i javnih površina, a služit će i za zimsko održavanje. Nabavom novih vozila i opreme unapređuje se kvaliteta rada Zelinskih komunalija kao i kvaliteta usluga usmjerenih prema građanima.

Pročitano 506 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija