Utorak, 22 Listopad 2024 08:37

Promocija projekta Pčele - biti ili ne biti

Predstavljene su slikovnice učenika produženog boravka OŠ K. Š. Đalskoga: Pčele- biti ili ne biti.

U Gradskoj vijećnici učenici produženog boravka OŠ K. Š. Đalskog i njihove učiteljice predstavili su svoj projekt Pčele - biti ili ne biti kao i slikovnice koje su nastale u sklopu tog projekta.

Uz učiteljice produženog boravka Višnjicu Dananić i Petru Dužaić, učenici su krenuli u istraživanje i proučavanje pčela u svojoj okolini. Da je istraživanje bilo uspješno i zabavno govori činjenica da su mali istraživači svoje rezultate istraživanja prenijeli u pet slikovnica koje donose priče o Pčelici Nelici i njezinim dogodovštinama.

Slikovnice su tiskane na inicijativu Društva naša djeca Sveti Ivan Zelina uz financijsku podršku Grada Svetog Ivana Zeline.

Svim učenicima koji su sudjelovali u projektu te Udruzi pčelara Matica koja je educirala djecu o pčelama i svijetu pčelarstva, dječja gradonačelnica Aristea Tadić i gradonačelnik Hrvoje Košćec dodijeli su zahvalnice i slikovnice.

 

Slikovnice će biti dodijeljene Gradskoj knjižnici, knjižnicama osnovnih škola i dječjih vrtića na području grada Svetog Ivana Zeline te Društvu Naša djeca Sveti Ivan Zelina i Udruzi Srce, a projekt će se prijaviti i kao Naj-akcija Središnjem koordinacijskm odboru programa Gradovi i općine - prijatelji djece.

Pročitano 227 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija