Utorak, 18 Lipanj 2024 07:35

Dječje vijeće u posjetu Dječjem vijeću Grada Opatije

DGV Svetog Ivana Zeline 13.06.2024. posjetilo je DGV Opatije u pratnji Društva "Naša djeca" Sveti Ivan Zelina kako bi prisustvovali njihovoj sjednici i razmijenili iskustva i ideje.

U jutarnjim satima održali su zajedničku radionicu o prijateljstvu, zagovaranju dječjih prava i ostvarivanju aktivne dječje participacije kroz igre.

Slijedila je sjednica DGV-a Grada Opatije na kojoj je bio i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin, zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić, predstavnice Stručnih službi grada Zlata Torbarina i Ines Jerkić, ravnateljice Osnovnih škola "Rikard Katalinić Jeretov" Opatija Milana Međimorec i Viktora Cara Emina Lovran Barbara Kalčić Grabrovac, predstavnici medija.

Na sjednici su vijećnici predstavili projekte i aktivnosti na kojima su sudjelovali od prošle sjednice: obilježavanje Dana Europe kroz izložbu "Europirajmo zajedno", STEM dan u Zagrebu, "Pružam ti ruku-zajedne aktivnosti s djecom s teškoćama", istraživanje "Europa kakvu djeca žele" i kampanju "Prvak za prava djeteta" te međunarodne aktivnosti  vijećnika.

Nakon zajedničkog ručka i druženja, prošetali su šetnicom uz obalu Lungo Mare.

Pročitano 16 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija