Četvrtak, 02 Srpanj 2020 11:58

Potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta Izgradnja i opremanje Zelinskog multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom

U Općini Dubravica potpisan je Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za provedbu projekta KK.08.1.3.04.0001. „Izgradnja i opremanje Zelinskog multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom – (skraćeni naziv: ZMC)“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 10.880.733,78 kn. Provedba projekta trajat će 36 mjeseci i u 100% iznosu financirana je iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ugovor je potpisala ravnateljica GDCK Sv. Ivan Zelina Branka Puhelek uz nazočnost predsjednice GDCK Sv. Ivan Zelina doktorice Mirjane Hranjec Banovec i gradonačelnika Grada Svetog Ivana Zeline Hrvoja Košćeca.

Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog Križa Sveti Ivan Zelina je zajedničkim snagama s Gradom Sveti Ivan Zelina i uz asistenciju Centra za socijalnu skrb Sveti Ivan Zelina uspješno pripremio projektni prijedlog i aplicirao na poziv „Unapređenje infrastrukture za pružanje socijalnih usluga u zajednici kao podrška procesu deinstitucionalizacije – druga faza“.

Grad Sveti Ivan Zelina je kao partner na projektu osigurao zemljište za izgradnju budućeg Multifunkcionalnog centra za prevenciju s knjižnicom, te je osigurao provedbene kapacitete.

Projektom će se izgraditi i opremiti Zelinski multifunkcionalni centar za prevenciju s knjižnicom za pružanje socijalnih usluga na području Grada Sveti Ivan Zelina i Općine Bedenica koji će zajedno s Vatrogasnim centrom (trenutno u izgradnji) imati pozitivne učinke na širu društvenu zajednicu s ciljem da Grad Sveti Ivan Zelina bude ugodno i poželjno mjesto za život.

 

 

logo za ck

Pročitano 1949 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija