Petak, 23 Listopad 2020 13:40

Čestitka svim dobrovoljnim darivateljima krvi

Grad Sveti Ivan Zelina upućuje iskrene čestitke i veliko hvala svim darivateljima krvi povodom Dana darivatelja krvi koji će i ove godine biti obilježen 25. listopada.

Ponosni smo na sve naše sugrađane darivatelje krvi, a u 2020. godini akcijama organiziranim od strane GDCK Sv. Ivan Zelina odazvalo se je čak 943 darivatelja krvi i sakupljeno je 813 doza krvi s time da do kraja godine još preostaju 3 akcije darivanja.

Nažalost, ove godine radi trenutne situacije i poštivanja epidemioloških mjera izostat će svečani prijem kod gradonačelnika za dobrovoljne darivatelje koji su po prvi put darivali krv pa im se ovim putem posebno zahvaljujemo!

Isto tako odgođena je svečana dodjela uručenja na županijskoj razini za jubilarne darivatelje krvi. Posebnu zahvalnost želimo izraziti i njima, našim velikim jubilarcima!

Svi zajedno pokazali ste da Grad Sveti Ivan Zelina ima plemenite i nesebične ljude koji su nekome omogućili život i zdravlje.

Dan dobrovoljnih darivatelja krvi ujedno je prigoda za poticaj novim, a osobito mladim osobama da se odazovu na akcije davanja krvi.

 

Pročitano 1385 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija