Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 63

Srijeda, 12 Listopad 2011 07:20

“SOLIDARNOST NA DJELU 2011”

Glavni odbor Hrvatskog Crvenog križa donio je odluku o provođenju tradicionalne 39. Sabirne akcije Hrvatskog Crvenog križa “ SOLIDARNOST NA DJELU 2011 ”, koja će se kao zajednička akcija provesti na razini svih društava Hrvatskog Crvenog križa  dana 13. listopada 2011. godine.

Kao zajednička akcija svih društava Hrvatskog Crvenog križa ovogodišnja akcija na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Sv. Ivan Zelina također će započeti u četvrtak 13. listopada 2011. U akciji će se prikupljati novac od prodaje bonova.

Svi sudionici u akciji bit će uočljivo označeni posebnim znakom Crvenog križa. Promidžbeni materijal za ovu akciju izradio je Hrvatski Crveni križ, bonovi zahvalnosti u apoenima od 5 kuna, koji će se mijenjati za novac su numerirani i na poleđini  ovjereni pečatom Gradskog društva Crvenog križa Sv. Ivan Zelina.

S obzirom da se “SOLIDARNOST NA DJELU 2011” provodi pod nazivom “POMOZIMO ONIMA KOJIMA JE POMOĆ NAJPOTREBNIJA”, prihod od spomenute akcije namijenjen je upravo toj populaciji ljudi. Odbor Gradskog društva Crvenog križa Sv. Ivan Zelina će po završetku akcije obavijestiti o ukupnom prihodu i namjeni ove akcije.

Zahvaljujemo na Vašem sudjelovanju i doprinosu akciji “Solidarnost na djelu” tijekom svih proteklih godina, te molimo za pomoć pri organizaciji i ove kako bi ona uspjela u potpunosti.

 

S poštovanjem,

Ravnateljica:
Branka Puhelek

Pročitano 3683 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama | Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija