Petak, 23 Studeni 2018 09:34

Zelinska osnovna škola podržava rad Udruge "Srce"

Osnovna škola Dragutina Domjanića podržala je rad Udruge „Srce“ pridruživši se hvalevrijednoj akciji pod geslom SRCE + JA = 2.

Riječ je o akciji prikupljanja sredstava za nabavu materijala i opreme te prilagodbu prostora za izradu drvenih edukativnih igračaka u svrhu poticanja razvoja društvenog poduzeća za osobe s invaliditetom. Učenici u suradnji sa svojim učiteljima i roditeljima rado su se priključili akciji prikupivši tako 2809 kuna.

U prostoru zelinske škole ravnateljica Gordana Čosić uručila je jučer donaciju Udruzi Srce koju je primila Đurđa Penava, predsjednica Udruge i njezini članovi, ujedno zahvalivši na ovoj hvalevrijednoj podršci:

„Moram priznati da mi je ovo jedan od najemotivnijih trenutaka. Stvarno sam impresionirana vašim činom. Htjela bih vam se zahvaliti u ime cijele udruge. Kao što znate, ja sam majka, osnivačica Udruge Srce koja već 13 godina djeluje u našem gradu i brine se o djeci s teškoćama u razvoju. Moja kći Anita Penava vrlo je važan faktor osnivanja udruge. Da nije bilo Anite ja se toga sigurno nikad ne bih sjetila. Zahvaljujemo vam na ovoj inicijativi i nadamo se da ćemo ovo vaše povjerenje opravdati“.

 

Pročitano 974 puta

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija