Petak, 12 Srpanj 2024 09:21

Besplatna Dramska radionica i Mala škola sporta

Za djecu predškolske dobi te za djecu dobi od 7 do 10 godina uskoro dostupna besplatna Dramska radionica i Mala škola sporta.

Grad Sveti Ivan Zelina je od strane Ministarstvo demografije i useljeništva putem prijave na Pilot projekt javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole za besplatnu Dramsku radionici i Malu školu sporta osigurao 32.500,00 eura.

Cilj je što većem broju predškolske i školske djece nižih razreda omogućiti dostupnost kulturnih i sportskih aktivnosti bez financijskog opterećenja za roditelje te im istovremeno osigurati aktivnosti kojima mogu razvijati svoja znanja i vještine na zabavan i sportski aktivan način.

Dramska radionica provodit će se u Pučkom otvorenom učilištu pod stručnim vodstvom jednom tjedno, a Mala škola sporta na sportskim terenima u sklopu ŠRC-a Sveti Ivan Zelina također jednom tjedno i pod stručnim vodstvom.

O početku ovih besplatnih aktivnosti zainteresirani polaznici bit će obaviješteni putem web stranica Grada te putem ostalih portala i platformi za informiranje.

 

Pročitano 68 puta
Više u ovoj kategoriji: « Projekt Bike park Bregdown Zelina

O Zelini | Ustroj | Pristup informacijama |Izjava o pristupačnosti |Korisni linkovi | Kontakt

© 2008-2016. Sva prava pridržana. Grad Sveti Ivan Zelina

Pristupačnost
Kontrast
Povećaj slova
Smanji slova
Disleksija